فطیر سنتی – سوغات سبلان و اردبیل
قطعا اردبیل یکی از محبوب ترین استان های ایران برای سفر می باشد.
فطیر در واقع یکی از بهترین خوراکی هایی است که شما می توانید با سفر به استان اردبیل بخرید و استفاده کنید، ضمن این که به یاد داشته باشید مزه ی این شیرینی در دو حالت وجود خواهد داشت.
فطیر محلی به دو صورت در اردبیل پخته می شود ؛ یکی فطیر ساده و دیگری “ایشتی فطیر” اما مواردی که باید برای پختن آن استفاده کنید به شرح زیر خواهد بود:
کره محلی ، آرد به مقداری که خمیر بهدست نچسبد، شکر، شیر، تخم مرغ، پودر خمیر ترش، زرد چوبه ، نمک.
تهیه فطیر سنتی
برای تهیه فطیر محلی از نوع ساده آن باید شیر را تا دمای ۳۷ درجه گرم کنید سپس کره و شکر و زردچوبه ،نمک، پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ و آرد را به شیر اضافه و آن ها را با هم خوب هم بزنید تا شکلی خمیر مانند و چیزی مثل نان به خود بگیرند و سپس در دمای مناسب پخت کنید و مدت زمان پخت نیز با توجه به رنگی شدن آن می باشد به طوری که شبیه نان شود.